Forum Dive Trek Group

Zastanów się zanim coś napiszesz - ktoś może to przeczytać...

"  Strona główna "  FAQ "  Szukaj "  Użytkownicy "  Grupy "  Statystyki "  Rejestracja "  Zaloguj "  Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pomysł na nowy temat "Instruktorzy warci polecenia"
Autor Wiadomość
gre1 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-06-2011, 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mogę polecić Zdzisława Antczaka,i choć nie wiedziałem po kursie co to trym,helikopter,pływanie do tyłu,jestem zadowolony z kursów u niego, po prostu on pokazywał ćwiczenie ja je wykonywałem i może dlatego mi się podobało bo to takie łatwe Razz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Power997 Płeć:Mężczyzna
prawie jak T1 ;)

PostWysłany: 24-06-2011, 17:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gre1 napisał/a:
Ja mogę polecić Zdzisława Antczaka,i choć nie wiedziałem po kursie co to trym,helikopter,pływanie do tyłu,jestem zadowolony z kursów u niego, po prostu on pokazywał ćwiczenie ja je wykonywałem i może dlatego mi się podobało bo to takie łatwe Razz

Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

atego815 Płeć:Mężczyzna
Artur.Mój instruktor: Krzysztof Haracz

PostWysłany: 24-06-2011, 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Very Happy Już wszystko jasne. Faktycznie to "powyżej" tak odebrałem. Very Happy
Jak świat światem ludziska sobie przekazywali- tam źle, tam dobrze. Ten zły, ten dobry...I zawsze tak będzie. Trzeba tylko znaleźć sposób jak nie dopuścić do nieuczciwych ocen. I tych pozytywnych i negatywnych...(konkurencja) Ja w razie jakichś podejrzeń dam się nawet zlustrować Very Happy Przedstawię zdjęcia z kursu, bilety, korespondencję, wszystko co trzeba Very Happy

Numer Gadu-Gadu
1815729

gre1 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-06-2011, 20:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

atego815 napisał/a:
Very Happy Już wszystko jasne. Faktycznie to "powyżej" tak odebrałem. Very Happy

No właśnie Exclamation Exclamation Exclamation można to odebrać w dwojaki sposób ale tak całkiem poważnie to naprawdę jestem zadowolony z tego instruktora.
Powrót do góry

Fox. Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 25-06-2011, 09:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przebywanie w srodowisku pod Very Happy wodnym niesie za soba wszelkie zagrozenie wraz z szybkim wbrew pozorom utopieniem sie. Mysle bo nie wiem jak te kursy sie odbywaja.podejzewam ze dzisiaj jest to jak widze organizowane w war.przyjacielskich kolezenskich Embarassed milych Embarassed .
Nurkowanie jest jednak czyms extremalnym wyobrazmy sobie niczego sobie bogata pania szukajaca ( wrazen ) wiem bo widzialem widzialem ta pania wraz z jej partnerem ( niestety juz martwych) .
Ukonczyla kurs podstawowy organizacje nie wymienie ale sie kazdy domysla kto robi mile szybkie kursy w Hiszpani . dzieki czemu skonczyla w Fiordzie. Tak sie koncza przyjacielskie niby kursy.

Bedac na wypoczynku w Dahab( jestem samotnikiem i nurkuje tez sam) przygladalem sie przez kilka dni pewnemu szkoleniu .... Cos takiego widzialem tylko w moich dawnych latach kiedy uprawialem jako chlopak ten sport wyczynowo badz w pozniejszych latach podczas zdobywania uprawnien komercyjnych.
Instruktor ten byl perfekcyjnym narzedziem do nauki nurkowania.
Czlowiek z zasadami .... Nie nadajesz sie, Nie potrafisz,nie masz respektu przed woda.oraz przed soba samym , to nie zdasz egzaminu. nie ma tutaj zgubnych przyjazni.

Instruktor ten nazywa sie Marcin Chochorowski. Goraco polecam tego czlowieka.
Powrót do góry

TomM Płeć:Mężczyzna

Stopień nurkowy: full cave, full tmx
Ilość nurkowań rocznie: 70
PostWysłany: 25-06-2011, 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fox. napisał/a:
Cos takiego widzialem tylko w moich dawnych latach

Od razu wiedziałem, że chodzi o Chochora. Mój mistrz sprzed lat...
Nie patrz k... na ryby.... Smile
Czujesz się nurkiem z ambicjami? Weź kurs u Chochora. On jest nurkiem. Prawdziwym... Potraktuj go jako mistrza i ewaluatora Wink Zawsze powie ci prawdę.
Powrót do góry

PostWysłany: 18-07-2011, 22:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam .
Wlasnie powrocilem z pracy. Otworzylem strone forum i nastepna tragedia.Smiertelny wypadek czlowieka pasjonujacego sie swoim hobby.i to na 3 m glebokosci.
Nie bede wywolywal emocji piszac o glebokosciach czasach oraz ilosciach zejsc pod wode jakich w swoim zyciu zainkasowalem nie wkleje zdjec czy filmow.. . Nie jestem swiety 2 krotnie lezalem w szpitalach w zwiazku z tym zajeciem ... czesto wychodzilem z sytuacji krytycznych.Slawek w poscie napisal kiedys( to poradz cos by to nurkowanie bylo bezpieczniejsze) Co doradzic? Szkolenie i to od podstaw ... nalezy zrozumoec czym jest nurkowanie .cala jego filozofia to przede wszystkim psychologia.
Co pomoglo mi wyjsc z wielu sytuacji podbramkowych ? Zapewne zostane po wyslaniu tego postu potepiony przez szerokie grono ...a Martin namaluje mi obrazek...
Pomoglo mi APNOE jako mlody chlopak zafascynowany bylem ta forma technik nurkowania.
i uwazam na podstawie swoich doswiadczen gdyby nie Apnoe . z powodzeniem moge w calowitej swiadomosci stwierdzic ze by mnie teraz nie bylo.
Uwazam ze jakikolwiek nurek obojetnie stopnia podstawowego czy zaawansowany nurek techniczny powinien dla swojego dobra porozmawiac i nauczyc sie czegos od Agaty.
Ta dziewczyna ma to cos w sobie.
Goraco polecam warsztaty u Agaty Bogusz.topic/pl.rec.nurkowanie/6EIHjTxzCGg
Powrót do góry

PostWysłany: 18-07-2011, 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

http://bluego.pl/category/trips/
Powrót do góry

Strona 6 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Odpowiedz do tematu