Ja mogę polecić Zdzisława Antczaka,i choć nie wiedziałem po kursie co to trym,helikopter,pływanie do tyłu,jestem zadowolony z kursów u niego, po prostu on pokazywał ćwiczenie ja je wykonywałem i może dlatego mi się podobało bo to takie łatwe
Ja mogę polecić Zdzisława Antczaka,i choć nie wiedziałem po kursie co to trym,helikopter,pływanie do tyłu,jestem zadowolony z kursów u niego, po prostu on pokazywał ćwiczenie ja je wykonywałem i może dlatego mi się podobało bo to takie łatwe
Już wszystko jasne. Faktycznie to "powyżej" tak odebrałem.
Jak świat światem ludziska sobie przekazywali- tam źle, tam dobrze. Ten zły, ten dobry...I zawsze tak będzie. Trzeba tylko znaleźć sposób jak nie dopuścić do nieuczciwych ocen. I tych pozytywnych i negatywnych...(konkurencja) Ja w razie jakichś podejrzeń dam się nawet zlustrować Przedstawię zdjęcia z kursu, bilety, korespondencję, wszystko co trzeba
_________________ "Ach! ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem,
To tylko nasze, co dziś zjemy i wypijem!"
Przebywanie w srodowisku pod wodnym niesie za soba wszelkie zagrozenie wraz z szybkim wbrew pozorom utopieniem sie. Mysle bo nie wiem jak te kursy sie odbywaja.podejzewam ze dzisiaj jest to jak widze organizowane w war.przyjacielskich kolezenskich milych .
Nurkowanie jest jednak czyms extremalnym wyobrazmy sobie niczego sobie bogata pania szukajaca ( wrazen ) wiem bo widzialem widzialem ta pania wraz z jej partnerem ( niestety juz martwych) .
Ukonczyla kurs podstawowy organizacje nie wymienie ale sie kazdy domysla kto robi mile szybkie kursy w Hiszpani . dzieki czemu skonczyla w Fiordzie. Tak sie koncza przyjacielskie niby kursy.
Bedac na wypoczynku w Dahab( jestem samotnikiem i nurkuje tez sam) przygladalem sie przez kilka dni pewnemu szkoleniu .... Cos takiego widzialem tylko w moich dawnych latach kiedy uprawialem jako chlopak ten sport wyczynowo badz w pozniejszych latach podczas zdobywania uprawnien komercyjnych.
Instruktor ten byl perfekcyjnym narzedziem do nauki nurkowania.
Czlowiek z zasadami .... Nie nadajesz sie, Nie potrafisz,nie masz respektu przed woda.oraz przed soba samym , to nie zdasz egzaminu. nie ma tutaj zgubnych przyjazni.
Instruktor ten nazywa sie Marcin Chochorowski. Goraco polecam tego czlowieka.
Stopień nurkowy: full cave, full tmx
Ilość nurkowań rocznie: 70 Pomógł: 35 razy Wiek: 61 Dołączył: 10 Lut 2006 Posty: 2578 Skąd: Katowice
Wysłany: 25-06-2011, 20:13
Fox. napisał/a:
Cos takiego widzialem tylko w moich dawnych latach
Od razu wiedziałem, że chodzi o Chochora. Mój mistrz sprzed lat...
Nie patrz k... na ryby....
Czujesz się nurkiem z ambicjami? Weź kurs u Chochora. On jest nurkiem. Prawdziwym... Potraktuj go jako mistrza i ewaluatora Zawsze powie ci prawdę.
Witam .
Wlasnie powrocilem z pracy. Otworzylem strone forum i nastepna tragedia.Smiertelny wypadek czlowieka pasjonujacego sie swoim hobby.i to na 3 m glebokosci.
Nie bede wywolywal emocji piszac o glebokosciach czasach oraz ilosciach zejsc pod wode jakich w swoim zyciu zainkasowalem nie wkleje zdjec czy filmow.. . Nie jestem swiety 2 krotnie lezalem w szpitalach w zwiazku z tym zajeciem ... czesto wychodzilem z sytuacji krytycznych.Slawek w poscie napisal kiedys( to poradz cos by to nurkowanie bylo bezpieczniejsze) Co doradzic? Szkolenie i to od podstaw ... nalezy zrozumoec czym jest nurkowanie .cala jego filozofia to przede wszystkim psychologia.
Co pomoglo mi wyjsc z wielu sytuacji podbramkowych ? Zapewne zostane po wyslaniu tego postu potepiony przez szerokie grono ...a Martin namaluje mi obrazek...
Pomoglo mi APNOE jako mlody chlopak zafascynowany bylem ta forma technik nurkowania.
i uwazam na podstawie swoich doswiadczen gdyby nie Apnoe . z powodzeniem moge w calowitej swiadomosci stwierdzic ze by mnie teraz nie bylo.
Uwazam ze jakikolwiek nurek obojetnie stopnia podstawowego czy zaawansowany nurek techniczny powinien dla swojego dobra porozmawiac i nauczyc sie czegos od Agaty.
Ta dziewczyna ma to cos w sobie.
Goraco polecam warsztaty u Agaty Bogusz.topic/pl.rec.nurkowanie/6EIHjTxzCGg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum