Forum Dive Trek Group

Zastanów się zanim coś napiszesz - ktoś może to przeczytać...

"  Strona główna "  FAQ "  Szukaj "  Użytkownicy "  Grupy "  Statystyki "  Rejestracja "  Zaloguj "  Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Podziękowania dla Banana Divers (Hańcza)
Autor Wiadomość
budda Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 27-10-2011, 13:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ostatnio płacilliśmy u Roberta po12gr.Jeśli zmienił, to nie wiedziałem.Tyle samo jest u Jarka.Po 16 nigdy nie płaciłem.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

slawek Płeć:Mężczyzna

Stopień nurkowy: CACIB
PostWysłany: 27-10-2011, 22:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zabiegany jestem ale odpiszę, ja również podziwiam i obserwuję rozwój Centrum Bannana Divers. Naprawdę podziwiam Jarka, jak to rozwija. I widzę coraz więcej samochodów u niego.
Zaraz się zacznie sezon zimowy, i zapewne baza Jarka będzie jedyną otwartą w tym ciężkim okresie.

Tak czy siak, ja jednak wolę pojechać do Roberta, bo ma taką fajną cechę charakteru której nie ma Jarek.
Ale patrząc całościowo, to tak, Jarek ma obecnie najlepszą bazę nad Hańczą.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Adam Słucki Płeć:Mężczyzna
Hańcza Tech

Stopień nurkowy: Trimix Diver IANTD
Ilość nurkowań rocznie: 600
Stopień instruktorski: Normoxic Trimix Inst
PostWysłany: 01-11-2011, 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej,
U Roberta gazy zawsze trafione w punkt (mówię ze swojego doświadczenia). Dla mnie to dość istotne gdyż pływam na mieszankach standardowych.
Zgadzam się, że ocena bazy jest subiektywnym odczuciem. Natomiast dla mnie - klimat tworzą ludzie oraz sam urok Hańczy nad którą mam przyjemność szkolić i przebywać prawie pięć miesięcy w roku...Fantastyczna atmosfera jest na każdym parkingu...choć nie przy każdym człowieku;)
Pozdrawiam.

Komu w drogę temu twin...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Darek DYNAR Płeć:Mężczyzna
SDI / TDI / IANTD

Stopień nurkowy: CCR, CAVE, TMX Diver
Ilość nurkowań rocznie: 150
Ubezpieczenie: PROSLV
Oznaczenie stage: DYNAR
PostWysłany: 01-11-2011, 21:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Adam Słucki napisał/a:
...Fantastyczna atmosfera jest na każdym parkingu...choć nie przy każdym człowieku;)
Pozdrawiam.

Witaj,
Zgadzam się z Toba , nawet nie w 100 a w 300 %, tylko... że Bacio dziekujac bazie podkreślił fakt, że istnieja bazy solidnie przygotowane do przyjęcia i obsłużenia nurków w pełnym zakresie. Rolling Eyes Fakt ten jest warty odnotowania i zapewne byloby fajnie aby byl nasladowany przez inne nowo powstajace bazy. 8) Sprawa jej czy innych, prowadzenia przez X osoby, jest tu trochę drugorzędna i chyba nawet nieistotna. Wielu nurków którzy przybywaja z całej Polski parę razy w roku nad Hancze ( o ile nie sa niezalezni, zbekapowany szpej,wlasna sprezarka itp) oczekuja tego rodzaju produktu. Klimat tworza ludzie Laughing ...ale to inny watek Laughing pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu