Forum Dive Trek Group

Zastanów się zanim coś napiszesz - ktoś może to przeczytać...

"  Strona główna "  FAQ "  Szukaj "  Użytkownicy "  Grupy "  Statystyki "  Rejestracja "  Zaloguj "  Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Skrzydła Poseidon BeSea w100 i w50
Autor Wiadomość
Rafał Szczęsny Płeć:Mężczyzna

Stopień nurkowy: Adv. Nitrox
PostWysłany: 10-11-2012, 13:54   Skrzydła Poseidon BeSea w100 i w50 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam.
Kolejne ogloszenie o charakterze informacyjnym.

Centrala znow ucieła ceny sprzetu poseidona, tym razem sa to skrzydła besea w50 ( 50 lbs ) i w100 ( 100lbs ), wraz z płytą komfort wchodzaca w sklad tego zestawu.

poseidon besea w50 - 1199 zł
poseidon besea w100 - 1349zł

w razie zainteresowania podaje nr tel decathlon sosnowiec 32 7851303.

Pozdrawiam!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Adam Jaworski Płeć:Mężczyzna
Yavox

Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport
PostWysłany: 10-11-2012, 15:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myślałeś przypadkiem, żeby te ogłoszenia zamieszczać na przykład tutaj ?

Informacje o obniżkach cen są oczywiście jak najbardziej cenne i wielu mogą się przydać, ale rozumiem, że nie jesteś przypadkowym kolegą-nurkiem, który właśnie przechodził w Decathlonie koło gabloty i pobiegł szybko do kompa, żeby się dobrą informacją podzielić w necie, tylko masz coś z owym przedsiębiorstwem wspólnego, skoro powołujesz się na obniżki centrali? Smile

Nie zrozum mnie źle, ani przez chwilę nie wątpię w Twoje dobre intencje - ale to jest dział, w którym ludzie pozbywają się swoich prywatnych rzeczy, więc jakbyś miał jeszcze na składzie kolejnych kilkanaście wyprzedaży z Decathlona, to może lepiej znaleźć im dobre komercyjne miejsce? Smile
Powrót do góry

arkac123 Płeć:Kobieta
Gosia Korzonek

Stopień nurkowy: Rescue
Ilość nurkowań rocznie: 80
Ubezpieczenie: DAN Family
Pomogła: 12 razy
PostWysłany: 10-11-2012, 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Adam Jaworski napisał/a:
Nie zrozum mnie źle, ani przez chwilę nie wątpię w Twoje dobre intencje - ale to jest dział, w którym ludzie pozbywają się swoich prywatnych rzeczy, więc jakbyś miał jeszcze na składzie kolejnych kilkanaście wyprzedaży z Decathlona, to może lepiej znaleźć im dobre komercyjne miejsce? Smile

Adaś, siedź cicho;).
Przed chwilą kupiłam nowiutkie X-streamy w zabójczej cenie - prywatnie drożej sprzedają używane (od jakiegoś czasu córa mnie nudziła o te automaty, bo chciała mieć takie same jak my, więc śledziłam forum pod tym kątem). To naprawdę okazja, i ten post IMHO ze względu na cenę odbiega od komercyjnego ogłoszenia. Very Happy
Powrót do góry

Yavox

PostWysłany: 10-11-2012, 15:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

arkac123 napisał/a:
Adaś, siedź cicho;)

Przed chwilą kupiłam nowiutkie X-streamy w zabójczej cenie - prywatnie drożej sprzedają używane (od jakiegoś czasu córa mnie nudziła o te automaty, bo chciała mieć takie same jak my, więc śledziłam forum pod tym kątem). To naprawdę okazja, i ten post IMHO ze względu na cenę odbiega od komercyjnego ogłoszenia. Very Happy

Gosia, gratulacje! Bardzo się cieszę, że następnym razem Cię zobaczę w nowiutkich X-streamach Smile Jakby Decathlon jeszcze miał jakąś super okazję, dzięki której bym kupił twina 2x12 nowego taniej niż chodzą używane, a do tego worek i latarkę na kanistrze, natychmiast pobiegnę do pociągu.

Oczami wyobraźni zobaczyłem jednak całą serię pojawiających się informacji o kolejnych promocjach i dla mnie to już by się niczym nie różniło od robienia wyprzedaży Decathlona przez forum - niezależnie od okazyjnej ceny - stąd moja reakcja. Oczywiście moja wyobraźnia na pewno się myli, po prostu głodnemu chleb na myśli Smile
Powrót do góry

arkac123 Płeć:Kobieta
Gosia Korzonek

Stopień nurkowy: Rescue
Ilość nurkowań rocznie: 80
Ubezpieczenie: DAN Family
Pomogła: 12 razy
PostWysłany: 10-11-2012, 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Adam Jaworski napisał/a:
Oczami wyobraźni zobaczyłem jednak całą serię pojawiających się informacji o kolejnych promocjach i dla mnie to już by się niczym nie różniło od robienia wyprzedaży Decathlona przez forum - niezależnie od okazyjnej ceny - stąd moja reakcja. Oczywiście moja wyobraźnia na pewno się myli, po prostu głodnemu chleb na myśli Smile

Nie bój się - stoisko nurkowe w Sosnowcu nie jest wcale takie duże (jednak zdarzają się perełki), zalew komercyjnych reklam nam nie grozi;).
Butle mają wyłącznie pojedyncze, za to w ślicznym żółciutkim kolorze, z namalowaną dużą rybką Mr. Green .

Życzę powodzenia w szukaniu twina, mnie jeszcze został do kupienia tylko komputer dla córy (my konsekwentnie zostajemy przy pojedynczych butlach i konfiguracji rec, a za zaoszczędzone pieniądze szalejemy na safari) Mr. Green
Powrót do góry

Rafał Szczęsny Płeć:Mężczyzna

Stopień nurkowy: Adv. Nitrox
PostWysłany: 10-11-2012, 16:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Adamie

Zgadzam sie z Toba ze moglo to wygladac tak jak mowisz. Co prawda jestem sprzedawca w tym sklepie, ale tylko sprzedawca i nie mam zadnych dodatkowych kozysci z tego czy ten sprzet zostanie sprzedany czy nie. Jestem tez nurkiem i poprostu wiem ze jest to dobra okazja, jaka byly tez automaty poseidona w kosmicznej cenie.
Nie ma to nic wspolnego z promowaniem wielkiej wyprzedazy bo czegos takiego nie ma ; ) Pojawily sie ceny dokładnie 4 produktów, ktore wg mnie mogly byc dla kogos okazja i pomyslalem ze warto podzielic sie ta informacja.

Pozdrawiam, Rafał
Powrót do góry

Yavox

PostWysłany: 10-11-2012, 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Super. No more questions. Dzięki Smile
Powrót do góry

Odpowiedz do tematu