Stopień nurkowy: Adv. Nitrox
Wysłany: 10-11-2012, 13:54 Skrzydła Poseidon BeSea w100 i w50
Witam.
Kolejne ogloszenie o charakterze informacyjnym.
Centrala znow ucieła ceny sprzetu poseidona, tym razem sa to skrzydła besea w50 ( 50 lbs ) i w100 ( 100lbs ), wraz z płytą komfort wchodzaca w sklad tego zestawu.
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 10-11-2012, 15:00
Myślałeś przypadkiem, żeby te ogłoszenia zamieszczać na przykład tutaj ?
Informacje o obniżkach cen są oczywiście jak najbardziej cenne i wielu mogą się przydać, ale rozumiem, że nie jesteś przypadkowym kolegą-nurkiem, który właśnie przechodził w Decathlonie koło gabloty i pobiegł szybko do kompa, żeby się dobrą informacją podzielić w necie, tylko masz coś z owym przedsiębiorstwem wspólnego, skoro powołujesz się na obniżki centrali?
Nie zrozum mnie źle, ani przez chwilę nie wątpię w Twoje dobre intencje - ale to jest dział, w którym ludzie pozbywają się swoich prywatnych rzeczy, więc jakbyś miał jeszcze na składzie kolejnych kilkanaście wyprzedaży z Decathlona, to może lepiej znaleźć im dobre komercyjne miejsce?
Stopień nurkowy: Rescue
Ilość nurkowań rocznie: 80
Ubezpieczenie: DAN Family Pomogła: 12 razy Wiek: 50 Dołączyła: 20 Lis 2010 Posty: 175 Skąd: Chrzanów
Wysłany: 10-11-2012, 15:29
Adam Jaworski napisał/a:
Nie zrozum mnie źle, ani przez chwilę nie wątpię w Twoje dobre intencje - ale to jest dział, w którym ludzie pozbywają się swoich prywatnych rzeczy, więc jakbyś miał jeszcze na składzie kolejnych kilkanaście wyprzedaży z Decathlona, to może lepiej znaleźć im dobre komercyjne miejsce?
Adaś, siedź cicho;).
Przed chwilą kupiłam nowiutkie X-streamy w zabójczej cenie - prywatnie drożej sprzedają używane (od jakiegoś czasu córa mnie nudziła o te automaty, bo chciała mieć takie same jak my, więc śledziłam forum pod tym kątem). To naprawdę okazja, i ten post IMHO ze względu na cenę odbiega od komercyjnego ogłoszenia.
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 10-11-2012, 15:45
arkac123 napisał/a:
Adaś, siedź cicho;)
Przed chwilą kupiłam nowiutkie X-streamy w zabójczej cenie - prywatnie drożej sprzedają używane (od jakiegoś czasu córa mnie nudziła o te automaty, bo chciała mieć takie same jak my, więc śledziłam forum pod tym kątem). To naprawdę okazja, i ten post IMHO ze względu na cenę odbiega od komercyjnego ogłoszenia.
Gosia, gratulacje! Bardzo się cieszę, że następnym razem Cię zobaczę w nowiutkich X-streamach Jakby Decathlon jeszcze miał jakąś super okazję, dzięki której bym kupił twina 2x12 nowego taniej niż chodzą używane, a do tego worek i latarkę na kanistrze, natychmiast pobiegnę do pociągu.
Oczami wyobraźni zobaczyłem jednak całą serię pojawiających się informacji o kolejnych promocjach i dla mnie to już by się niczym nie różniło od robienia wyprzedaży Decathlona przez forum - niezależnie od okazyjnej ceny - stąd moja reakcja. Oczywiście moja wyobraźnia na pewno się myli, po prostu głodnemu chleb na myśli
Stopień nurkowy: Rescue
Ilość nurkowań rocznie: 80
Ubezpieczenie: DAN Family Pomogła: 12 razy Wiek: 50 Dołączyła: 20 Lis 2010 Posty: 175 Skąd: Chrzanów
Wysłany: 10-11-2012, 16:11
Adam Jaworski napisał/a:
Oczami wyobraźni zobaczyłem jednak całą serię pojawiających się informacji o kolejnych promocjach i dla mnie to już by się niczym nie różniło od robienia wyprzedaży Decathlona przez forum - niezależnie od okazyjnej ceny - stąd moja reakcja. Oczywiście moja wyobraźnia na pewno się myli, po prostu głodnemu chleb na myśli
Nie bój się - stoisko nurkowe w Sosnowcu nie jest wcale takie duże (jednak zdarzają się perełki), zalew komercyjnych reklam nam nie grozi;).
Butle mają wyłącznie pojedyncze, za to w ślicznym żółciutkim kolorze, z namalowaną dużą rybką .
Życzę powodzenia w szukaniu twina, mnie jeszcze został do kupienia tylko komputer dla córy (my konsekwentnie zostajemy przy pojedynczych butlach i konfiguracji rec, a za zaoszczędzone pieniądze szalejemy na safari)
Stopień nurkowy: Adv. Nitrox
Wysłany: 10-11-2012, 16:30
Adamie
Zgadzam sie z Toba ze moglo to wygladac tak jak mowisz. Co prawda jestem sprzedawca w tym sklepie, ale tylko sprzedawca i nie mam zadnych dodatkowych kozysci z tego czy ten sprzet zostanie sprzedany czy nie. Jestem tez nurkiem i poprostu wiem ze jest to dobra okazja, jaka byly tez automaty poseidona w kosmicznej cenie.
Nie ma to nic wspolnego z promowaniem wielkiej wyprzedazy bo czegos takiego nie ma ; ) Pojawily sie ceny dokładnie 4 produktów, ktore wg mnie mogly byc dla kogos okazja i pomyslalem ze warto podzielic sie ta informacja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum