Czesc
Bede rodzinnie w dniach 03.06-07.06 nad morzem i mam dyspense na kilka nurkowan.
Pytanie 1 czy mnie ktos przygarnie jako partnura?
Pytanie 2 czy brać SM czy twina (chyba raczej to drugie ale ... )?
Chce robic jakies plytkie nurki i pocwiczyc fotografie wrakow, wiec potrzebuje cierpliwego partnura, ktory mnie przypilnuje i dotrzyma towarzystwa jednoczesnie pozujac.
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 24-05-2013, 08:41
Będę w Krynicy od przyszłego wtorku do środy 5 czerwca. Również rodzinnie, ale niestety nie zapakuję się z dwójką dzieci, żoną i całym szpejem do mojego auta - więc co najwyżej piwo możemy z Wami wypić i w ogóle to chętnie się spotkamy, ale na pozowanie możesz liczyć jedynie na powierzchni
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 24-05-2013, 08:53
Jakas jedna torbe czy suchara moge zapakowac do swojego chyba bo ja tez jade z dwojka dzieci i jeszcze nie wiem co zrobie z rowerami, wózkami i kosmetykami zony
a flaszki na miejscu mozna wyporzyczyc
na pifko reflektujemy
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum