W ten weekend nuramy z Robertem w Miltiz. Gdyby ktoś z Was był przypadkiem w tym samym czasie w okolicy - dajcie znać - możnaby się spotkać na jakiejś coca-coli czy innej zupie chmielowej
Stopień nurkowy: Adv Cave DPV CCR
Ilość nurkowań rocznie: 80
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: bulek Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2011 Posty: 455 Skąd: West London
Wysłany: 02-11-2013, 14:59
Fajnie by bylo gdyby takie informacje pojawialy sie czesciej i moze troszeczke wczesniej. Czlowiek moglby sie przygotowac i wpasc do sasiedniej piaskownicy.
Milego nurania.
Stopień nurkowy: NTMX
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 08 Paź 2006 Posty: 483 Skąd: śląsk
Wysłany: 02-11-2013, 21:10
Jak wczesniej to wczesniej Kolejny raz odwiedzamy Miltitz w lutym, a konkretnie 1-2 luty. Moze wtedy uda sie z kims spotkac. W ten weekend w Miltitz glownie niemcy i kilku czechow.
Stopień nurkowy: CCR Tmx, FC Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Cze 2008 Posty: 11 Skąd: Gizycko/Praga
Wysłany: 03-11-2013, 08:06
Robert Gruca napisał/a:
W ten weekend w Miltitz glownie niemcy i kilku czechow.
Czechow bylo chyba wiecej niz Niemcow - ponad 15 ludzi, ale wsrod nich byl jeden Polak Szkoda, ze nie zauwazylem wczesniej tego postu.
Niestety ktos tam podniosl straszny "bordel" i miejsca z krysztalowa woda przeplataly sie z miejscami totalnego mleka, a najgorzej bylo chyba na samym dnie...
Stopień nurkowy: TMX, FULL CAVE; CCR
Ilość nurkowań rocznie: 100
Oznaczenie stage: SEBA Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 24 Lut 2011 Posty: 147 Skąd: Ruda Sląska
Wysłany: 15-11-2013, 17:05
Witam. Jestem chętny na wyjazd do Miltitz. Wiem, że miejsca rezerwuje się z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. Szukam grupy, do której mogę się dołączyć. Jeżeli macie "luki" w swoim zespole bardzo proszę o info. Sebastian
Stopień nurkowy: NTMX
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 08 Paź 2006 Posty: 483 Skąd: śląsk
Wysłany: 15-11-2013, 18:12
My raczej nie damy rady pomoc - mamy rezerwacje na 2 osoby i jedziemy dokladnie we dwojke. Ale mozesz sprobowac napisac do nich sam - moze jeszcze maja cos wolnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum