Stopień nurkowy: nTmx, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 90
Stopień instruktorski: CMAS M2, DAN
Wysłany: 21-02-2006, 13:23
Dorota i Wojtek napisał/a:
"Wrocław" otwiera się nam normalnie z podanego przez nas linku...
Już też mi się otworzył - do trzech razy sztuka. Dla zainteresowanych - z lepiej znanych mi firm nurkowych wypatrzyłem: Colona , Nowa-Ama, Nurkowanie (MN jak podejrzewam), Oceania, Oxygen, Podwodny Świat, Wielki Błękit. Jednak wciąż dziwi brak takich "wielkich" jak Abyss, Technika Podwodna, Scuba Service, Eques, Ocean Pro - widać całostronicowe reklamy w pismach łatwiej "wywalić".
Czy jako "wiatrowodowi" wystawcy nie wiecie czegoś o nurkowych współwystawcach? Czegoś więcej niż na profesjonalnej stronie WiW?
nie wiecie czegoś o nurkowych współwystawcach? Czegoś więcej niż na profesjonalnej stronie WiW?
Tomek w twoim poście z FN inny Tomek napisał:
zabierek napisał/a:
Na targach Wiatr i Woda, 9-12.03, Hogarthian Divers na zaproszenie WOPR będą prowadzili warsztaty i pokazy w ramach programu "Bezpieczna woda". Bedzie to cykl wykładów oraz pokazów stosowanych przez nich technik nurkowych. Dodatkowo bedą pokazy w basenie i byc może dla chętnych ćwiczenia w basenie, filmowane i pokazywane na monitorach...
Może ci umknęło a może byc interesujące...
PS. przypomnij mi na basenie, że mam być może dwie interesujące informacje dla Ciebie.
Witam!
Zmiana planów bedę w piątek / odbieram z kolegą skafandry po wymianie kryz szyjnych a w sobotę nie pracują dlatego piątek/ pozdrawiam Michał
do zobaczenia
No i po pierwszej części targowych wojaży - Wrocław "zaliczony" .
Dziękujemy Wszystkim, którzy zechcieli odwiedzić nasze stoisko - fajnie było Was poznać, spotkać, albo poprostu pogadać...
Zaskoczyliscie nas swoimi pomysłami i otwartością na różne nasze propozycje - mamy nadzieję, że nasze wspólne plany doczekają się jak najszybszej realizacji.
Jedno ze spotkań:
Najlepszy numer zdarzył się na koniec: otóż stoisko zasłoniła nam ekipa pt. "Komisja" i...
wręczyła nam puchar za "Najlepszy produkt targów i obsługę klienta"...
...czym zaskoczyli nas kompletnie, ale stosowny "kieliszek"(na zdjęciu poniżej) oczywiście wyeksponujemy w odpowiednio dobranym miejscu...
Było na prawdę bardzo miło się z Wami spotkać i pogadać o tym i tamtym (naładowani nowymi wiadomościami zjawiwszy się rano w dnia następnego na basenie kontynuowaliśmy nasze zmagania - ps. technika L. backa faktycznie okazała się, choć jeszcze nieudolnie ale skuteczniejsza)
Stopień nurkowy: nTmx, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 90
Stopień instruktorski: CMAS M2, DAN
Wysłany: 07-03-2006, 23:46
Jeśli będziecie mogli, napiszcie proszę kto się wystawia z branży nurkowej - jak to wygląda w rzeczywistości, a nie na liście wystawców na stronie WiW.
Na puchar w stu procentach zasluzyliscie Ja momentami odnosilem wrazenie, ze wieksza wiekszosc ludzi ktorzy przyszli na targi, przyszli tam ze wzgledu na Was
Pozdrawiam goraco wszystkie przemile osoby poznane we wrocku )))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum