witam jak w temacie, chciałem zamoczyć dupę gdzieś w okolicy Poznania w okresie od marca... w tygodniu jesli można to jestem wolny od 15.00 lub może wcześniej (ale o tym bede wiedział dopiero jak bede na miejscu) oraz weekend czyli w sumie wypadają 3 weekendy tj 6-7; 13-14; 20-21.
posiadam zabezpieczenie log; sprężarka spalinowa wiec jesli nie bedzie - 10 C to moge zabrać.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-02-2010, 14:13
Szukasz nurka GUE?
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
witam jak w temacie, chciałem zamoczyć dupę gdzieś w okolicy Poznania w okresie od marca... w tygodniu jesli można to jestem wolny od 15.00 lub może wcześniej (ale o tym bede wiedział dopiero jak bede na miejscu) oraz weekend czyli w sumie wypadają 3 weekendy tj 6-7; 13-14; 20-21.
posiadam zabezpieczenie log; sprężarka spalinowa wiec jesli nie bedzie - 10 C to moge zabrać.
Odezwij się do mnie na PW bliżej terminu to coś wymyślimy.
Zobaczymy co aura na to, może lody już znikną?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum