Wysłany: 27-08-2010, 13:51
Dziękuję za wszystkie informacje.
Jezeli chodzi o divedevil - to obecnie nie mają łodzi którą można by popłynąć.
Szkoda że w tym rejonie jest tak mało łodzi pływających na wraki, akurat w ten region mam najbliżej ,a dojazd na Hel, czy w okolice Łeby już zajmuje prawie cały dzień, więc na jednodniowe nurkowania trudno się tam wybrać.
Stopień nurkowy: Technical Cave Diver
Stopień instruktorski: SDI/IDF Instructor
Oznaczenie stage: STASZEK Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 1017 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 29-08-2010, 20:34
salps napisał/a:
Co masz na myśli bo nie pamiętam sytuacji?
crowley napisał/a:
pływa dive devil:
http://www.divedevil.com.pl/
tylko dziwnie patrza na ludzi ktorzy mowia o duzych czasach dennych;]
bo to dawno było;] 2009r. jakoś przed wakacjami. niestety zatrzymał nas przed wypłynięciem wtedy sztorm, ale za to zwiedziliśmy fajne jeziorka w okolicy;] załatwiał to kto inny - ja tylko dzwoniłem z zapytaniem o dostępność gorącego nitroxu i potem było kupa pytań po co i dlaczego;] tak mi się zapamiętało
Stopień nurkowy: MSDT Pomógł: 2 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Cze 2009 Posty: 83 Skąd: Kraków
Wysłany: 30-08-2010, 17:28
8-9 wrzesnia plyne na Heweliusza, wprawdzie to 1,5 dnia... jak masz ochote to zapraszam, bo zostalo mi jeszcze jedno wolne miejsce.
Pogadaj z Radkiem Bizoniem, m/y Nitrox plywa z roznych portow. Jak zorganizujesz ekipe i odpowiednio wczesniej dasz mu znac to podstawi Ci lodke gdzie chcesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum