Stopień nurkowy: Adv TMX Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2007 Posty: 588 Skąd: Belgia
Wysłany: 19-07-2011, 06:26 Miejscowka dla normoxica
Czesc,
nudzi mi sie obijanie po naszym kamieniolomie, i szukam czegos atrakcyjnego w zakresie normoksycznego trymiksu ... moze ktos cos doradzi ?
Franken jest fajny, nasz kamieniolom jest fajny, no ale do pewnego czasu ... chetnie bym obejrzal cos nowego. Niestety, na Baltyk sie w tym roku i tak nie dam rady wybrac wiec moze ktos poleci jakas inna miejscowke ?
Stopień nurkowy: Adv TMX Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2007 Posty: 588 Skąd: Belgia
Wysłany: 19-07-2011, 16:54
No to daje znac. Poki co jestem nurkowo uziemiony do konca wrzesnia ze wzgledu na robote - stad juz pisalem do Doroty w sprawie safari zimowego. Ale wpadl mi jeszcze do glowy pomysl na Malte ... na wypadek, gdyby idea safari sie nie przyjela ...
Hej !!!
Gdyby jednak zebrała Cię ochota na Bałtyk to zapraszam. Co weekend jesteśmy w wodzie a głębokości i wraki dostosowujemy do chęci osób nurkujących oraz posiadanych uprawnień
Wysłany: 19-07-2011, 19:00
Jarek napisał/a:
Gdyby jednak zebrała Cię ochota na Bałtyk to zapraszam.
Dziekuje pieknie. Baltyk nie jest u mnie kwestia ochoty, a raczej mozliwosci. Po pierwsze - to kawalek jazdy jak dla mnie, po drugie - do jesieni jestem uziemiony ze wzgledu na prace i nie dam rady sie zanurzyc chocbym bardzo chcial. Ale ze wyje z rozpaczy, wiec szukam czegos, zeby sobie skompensowac okres beznurkowy.
Jesien nie jest moja szczegolnie ulubiona pora na Baltyk ... po prostu znam go dobrze i wiem, ze bywa bardzo trudny i malo przewidywalny ... a jak sie przekonalem, wiek swoje robi i podatnosc na chorobe morska mi wrocila
Przy okazji - rowniez jestem z Gdanska, wiec jak bede w domu - nie zdziw sie jak sie odezwe szukajac partnera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum